Hoe zijn wij ontstaan?

school

Mwasi Makasi heeft een eigen verhaal. Tijdens een kort bezoek aan Kinshasa, in november 2010, werd ik geconfronteerd met de toestand van de alleenstaande vrouwen. Daardoor is de wens ontstaan om iets voor deze vrouwen te betekenen. Ik kon mijzelf aan deze vrouwen reflecteren, me met hen identificeren: weduwe, slachtoffer van geweld…

Ik ben moeder van twee volwassenen meiden. Dat heeft mij op de been gehouden, ook mede door hulp en steun van mensen om mij heen. Ik wil nu iets voor deze vrouwen betekenen, iets teruggeven, hun hoop geven zodat ze een toekomst kunnen bieden aan hun kinderen en trots op zichzelf kunnen zijn. Zo is Mwasi Makasi ontstaan.

roselyneRoselyne

Wat doet Mwasi Makasi?
Doelen van Mwasi Makasi
Visie en Missie van Mwasi Makasi
Kernwaarden
Organisatie