Kernwaarden

kernwaarden foto

Positiviteit: Geen zielige gezichten! Mwasi Makasi gaat voor hoop en trots want potentie zijn er. Door de vrouwen te helpen met hun basisbehoefte zien wij de glimlachen op hun gezichten. Mwasi Makasi geeft hen hun eigenwaarde terug.

Zelfredzaamheid/duurzaamheid: Het ontwikkelen van projecten, ideeën en plannen die daadwerkelijk bijdragen aan het verbeteren van de huidige situatie. Mwasi Makasi focust zich op duurzaamheid en zelfredzaamheid: Landbouw en Onderwijs.

Kleinschaligheid/persoon gericht: Mwasi Makasi helpt kleinschalige projecten. Het voordeel is dat Mwasi Makasi haar donateurs makkelijk informeren over waar hun donatie aan besteed wordt. Elke vrouw krijgt de juiste aandacht omdat elke vrouw een eigen verhaal heeft.

Lokaal gericht/ samenwerking: Mwasi Makasi werkt samen met lokale initiatieven. Mwasi Makasi luistert naar de vragen en behoeften van de vrouwen om de projecten zo goed mogelijk in te zetten. Wij bespreken alles voordat een beslissing wordt genomen.

Transparantie: Mwasi Makasi vindt het belangrijk dat haar donateurs op de hoogte zijn van wat er met hun donatie/actie gebeurd is. Mwasi Makasi koppelt alles terug over haar succes en tegenslagen. Elke email/vraag krijgt een persoonlijk antwoord.

Wat doet Mwasi Makasi?
Doelen van Mwasi Makasi
Visie en Missie van Mwasi Makasi
Organisatie
Hoe zijn wij ontstaan?

Wilt u Mwasi Makasi helpen met helpen?
Word donateur of neem gerust contact met ons op