Steun ons

Doneren

‘We kunnen niet iedereen helpen, maar iedereen kan wel iemand helpen,’
– Ronald Wilson Reagan

Word donateur

Ondersteun het werk van Stichting Mwasi Makasi en wordt donateur van. Doneren kan zowel EENMALIG als PERIODIEK.

Storten op IBAN rekeningnummer NL11 INGB 0006 9527 82 of QR-CODE SCANNEN

Online winkelen? kan je via deze link GRATIS DONEREN! een klein percentage van jouw aankopen wordt uitgekeerd als donatie. Je betaalt hetzelfde bedrag als je via de reguliere webshop zou kopen. Denk daarom aan ons als je kleding, vliegtickets, fotoproducten, vakantie, verzekering, apparatuur etc… online koopt!

Word vrijwilliger

Hierbij help je mee met opluchtactiviteiten zoals bazaars/festivals, events; presentaties; producten ten goede van stichting Mwasi Makasi te maken; teksten schrijven/nakijken; netwerken …

Wij horen graag van u via info@mwasimakasi.org of via 06-51851940. Dank alvast.

Doneer met belastingvoordeel

Stichting Mwasi Makasi voldoet aan de eisen die de Nederlandse Belastingdienst stelt voor een “algemeen nut beoogde instelling”, oftewel ANBI. Deze status stelt donateurs in staat om schenkingen af te trekken van de belasting. Voor meer informatie kunt u terecht op de site van de belastingdienst.

Stichting Mwasi Makasi in uw testament

Wilt u met uw nalatenschap toekomstperspectief bieden aan verstoten vrouwen in Congo en hun kinderen, dan kunt u stichting Mwasi Makasi in uw testament opnemen. Neem gerust contact met ons op. Dank alvast.

WIST U DAT?

Er is slechts €100,- nodig om 1 vrouw te voorzien van zaden om het land te verbouwen? En er met €150,- een kind een heel jaar kan studeren?